DİYARBAKIR / BAĞLAR - Buyransu Veysi Bayhan İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Okulumuz eğitim öğretim işlerinde kullanılmak üzere kırsaiye malzemeleri alımı yapılacaktır. Katılımcıların 28.11.2023 mesai bitimine kadar müdürlüğümüze ekte sunulan evrakları doldurup teslim etmeleri gerekir.

Ekm

Mevlid-i Nebii haftası kapsamında okulumuzda peygamber efendimizin doğumu programı düzenlendi. Tüm öğrenci ne öğretmenlerimizin katılımı,Arapça öğretmenimiz Giyasettin Tofan'ın Kuranı Kerim tilaveti, Matematik öğretmenimiz Ahmet ÇINAR'un ilahi seslendirmesi öğrencilerimizin kürtçe mevlüt,koro ilahileri ve şiirleri ve sunulan ikramlar ile program tamamlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Destekleme ve yetiştirme kursu kapsamında 15 öğrencimizin katıldığı, MEB  8. sınıf HAZIRBULUNUŞLUK SINAVI 17.09.2023 pazar günü saat 10:00 da okulumuzda gerçekleştirildi